Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan.

OK

TELEFONISCHE NIET BEREIKBAAR

Wij zijn op dit moment NIET telefonisch bereikbaar. Wij proberen het probleem z.s.m. op te lossen. Graag contact via EMAIL: [email protected] . Excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip. Ik begrijp het, doorgaan naar de website.

Huisregels

Hartelijk welkom in onze praktijk!

Wij zijn een enthousiast team met 2 tandartsen, een praktijkmanager (ook preventieassistente), een paro-preventieassistente en 2 preventieassistentes.

Mondgezondheid maakt deel uit van de algemene gezondheid. Ons doel is u te helpen een optimale mondgezondheid te bereiken en te behouden. Bij onze kennismaking verzamelen wij de noodzakelijke gegevens om uw huidige mondconditie in kaart te brengen en uw wensen te bespreken. Hiervoor moet de gezondheidsvragenlijst ingevuld worden. Zo kunnen wij zo optimaal mogelijk aan uw verwachtingen voldoen.

Wij behandelen uitsluitend na afspraak. Indien u uw afspraak niet kunt nakomen, dan dient u deze minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen om kosten voor de gereserveerde tijd te vermijden.

De praktijk is telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer 0165-3 02930. Tijdens werktijd wordt u dan geholpen door de balieassistente. Buiten werktijd en in het weekend krijgt u via het antwoordapparaat het telefoonnummer van de spoedtandarts. Tijdens de lunchpauze krijgt u voor spoedsituaties een nummer waaronder de tandarts te bereiken valt.

Wanneer u een pijnklacht heeft, wacht dan niet tot de volgende controle, maar neem contact met ons op. Bel ons indien mogelijk tussen 8.00 en 10.00 uur, zodat wij u eventueel dezelfde dag nog kunnen helpen. Als de praktijk gesloten is hoort u via het antwoordapparaat het nummer van de spoedtandarts.

Voor ieders veiligheid verzoeken wij u ons steeds te informeren omtrent medische bijzonderheden zoals zwangerschap, medicijngebruik, ziektes, infecties, afwijkingen, etc.
Patiënten informatie wordt niet aan derden doorgestuurd of verteld zonder overleg met de tandarts en met medeweten van de patiënt. Alle informatie blijft binnen het praktijkpand, behalve als het informatie betreft voor een specialist of huisarts die de gegevens nodig heeft voor medisch onderzoek (verwijzing).

Wij meten met regelmaat de klanttevredenheid om op de hoogte te blijven van uw wensen en behoeften. Vanzelfsprekend kunt u dit ook melden bij de balieassistente en/of de tandarts.

Indien u een meningsverschil heeft met uw tandarts en denkt dat de tandarts aantoonbaar in gebreke is gebleven zonder dat u dit samen heeft kunnen oplossen, dan kunt u zich richten tot de KNMT en om bemiddeling vragen.

 

De declaratie wordt verzorgd door factoring maatschappij Infomedics, te bereiken onder 036-2031900. Verdere informatie of een folder is te verkrijgen bij de balieassistente. Voor behandelingen boven de 250 euro krijgt u een begroting .

 

Het is mogelijk om bij ons contant of per PIN te betalen.

 

 

Chat openen
Stel uw vraag hier.