Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan.

OK

ZOMERVAKANTIE

Vanwege zomervakantie zijn we gesloten van 19 augustus t/m 4 september. Vanaf 5 september zijn we weer voor u klaar! Tijdens onze vakantie is de waarneming als volgt geregeld. Van maandagochtend 8 uur tot donderdagmiddag 5 uur kunt u voor pijnklachten en spoedgevallen contact opnemen met Tandartspraktijk de Geer onder telefoonnummer 0165-301460 of met Tandartspraktijk Bovens onder het telefoonnummer 0165-534485. Bedankt voor het begrip. Fijne vakantie! Ik begrijp het, doorgaan naar de website.

Niet nagekomen afspraken

Wij verzoeken voor het tijdig afzeggen of wijzigen van afspraken.

Indien u minstens 24 uur van te voren aan ons bericht dat u bent verhinderd brengen wij niets in rekening en geldt dit niet als een niet nagekomen afspraak.

Zijn er bijzondere omstandigheden waardoor u de afspraak niet kunt nakomen, belt u ons dan zo spoedig mogelijk. In geval van ziekte verwachten we dat u dit ons ’s ochtends laat weten. Op die manier kunnen we in de voor u gereserveerde tijd nog iemand anders helpen.

Om die reden wordt, indien een patiënt zonder gegronde reden een afspraak niet nakomt of op binnen 24u van te voren de afspraak afbeld, een bedrag tussen 50-100% van de geplande behandeling in rekening gebracht.

Mocht u of één van uw huisgenoten ziek zijn (koorts, verkoudheid, hoesten en andere corona gerelateerde klachten) graag een zelftest covid doen. Is deze negatief, dan kunt u gewoon naar de afspraak komen.

Ter info: de afspraakherinneringen via e-mail of SMS zijn een extra service, het nakomen van de gemaakte afspraken blijft uw eigen verantwoordelijkheid.

Chat openen
Stel uw vraag hier.