Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan.

OK

ZOMERSLUITING 19-07 t/m 11/08

I.v.m. zomervakantie zijn wij gesloten vanaf 19 juli t/m 11 augustus. Op maandag 12 augustus zijn wij weer bereikbaar en staan wij voor u klaar. Fijne vakantie. Ik begrijp het, doorgaan naar de website.

Niet nagekomen afspraken

Wij verzoeken voor het tijdig afzeggen of wijzigen van afspraken.

Indien u minstens 24 uur van te voren aan ons bericht dat u bent verhinderd brengen wij niets in rekening en geldt dit niet als een niet nagekomen afspraak.

Zijn er bijzondere omstandigheden waardoor u de afspraak niet kunt nakomen, belt u ons dan zo spoedig mogelijk. In geval van ziekte verwachten we dat u dit ons ’s ochtends laat weten. Op die manier kunnen we in de voor u gereserveerde tijd nog iemand anders helpen.

Om die reden wordt, indien een patiënt zonder gegronde reden een afspraak niet nakomt of op binnen 24u van te voren de afspraak afbeld, een bedrag tussen 50-100% van de geplande behandeling in rekening gebracht.

Mocht u ziek zijn (koorts, verkoudheid, hoesten en andere corona gerelateerde klachten) graag een zelftest covid doen. Is deze negatief, dan kunt u gewoon naar de afspraak komen.

Ter info: de afspraakherinneringen via e-mail of SMS zijn een extra service, het nakomen van de gemaakte afspraken blijft uw eigen verantwoordelijkheid.

Chat openen
Stel uw vraag hier.